Supa de fasole verde

de mimmi in Supe, 7 Iul 2011 | 5498 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde pastai,
  • 2 morcovi,
  • 1 radacina patrunjel,
  • 1 ceapa,
  • costita afumata de porc,
  • sare,
  • piper,
  • boia.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fasole verde:

Spalam si tocam ceapa marunt,dupa care o calim intr-o lingura de ulei. Adaugam morcovul si patrunjelul taiate felii respectiv cubulete si costita. Adaugam apa,sare,piper dupa gust si 1 lingurita boia dulce. Lasam supa sa fiarba,intre timp spalam pastaile,le rupem capetele dupa care le rupem in doua sau trei. Cand aproape sunt fierte legumele si carnea adaugam pastaile si mai lasam sa fiarba . Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (10)

LicutaMarin 1

09.07.2011, 22:44

ionela2682 1

10.07.2011, 18:20

alinutzika 1

25.07.2011, 23:49

trebuie sa fie tare buna cu afumatura...

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de sfecla rosie